Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Site-ul www.jolilux.ro este proprietatea privata. Folosirea site-ului jolilux.ro este permisa numai in limitele metionate in prezentul document. Utilizarea de catre orice persoana a oricaror functionalitati din Site creeaza, automat si fara alta formalitate, calitatea de Utilizator în sensul acestui Contract. Refuzul de a deveni Utilizator în sensul acestui Contract, presupune obligatoriu încetarea imediata a utilizarii Site-ului. 

1. Utilizarea acestui Site, respectiv actionarea comenzilor de contractare a ofertelor presupune capacitatea legala necesara pentru legarea unor raporturi contractuale, astfel ca utilizarea Site-ului (inclusiv actionarea oricaror comenzi de contractare a ofertelor) constituie o declaratie privind îndeplinirea urmatoarelor conditii (i) împlinirea vârstei de 18 ani; (ii) inexistenta unor circumstante care afecteaza capacitatea legala si (iii) acceptarea deplina a prevederilor din acest Contract. Daca oricare dintre aceste conditii nu este îndeplinita, trebuie sa încetati imediat utilizarea Site-ului.

2. Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a Site-ului, Utilizatorul se obliga sa verifice la momentul fiecarei accesari a Site-ului conditiile de utilizare a Site-ului. Utilizarea Site-ului dupa accesare, chiar si în cazul omisiunii Utilizatorului de a analiza conditiile de utilizare, reprezinta acordul explicit al Utilizatorului de acceptare a respectivelor conditii.

3. În utilizarea acestui Site si/sau pentru contractarea ofertelor din Site sunteti de acord sa nu: (i) utilizati Site-ul pentru a trimite junk e-mail, spam, mesaje în lant, scheme piramidale sau orice alte mesaje nesolicitate, comerciale sau în alt mod; (ii) afisati, transmiteti, publicati, distribuiti sau difuzati materiale sau informatii care sunt defaimatoare, ilegale, obscene, indecente, amenintatoare, abuzive, de hartuire sau ilegale; (iii) afisati, transmiteti, publicati, distribuiti sau difuzati materiale sau informatii care ar putea incita la discriminare, ura sau violenta fata de orice persoana sau un grup, pe criterii de rasa, religie, handicap, nationalitate sau în alt mod ilegal; (iv) amenintati, abuzati, perturbati sau sa încalcati în orice mod drepturile legale (inclusiv drepturile la intimitate) ale altor persoane; (v) utilizati orice informatii sau materiale în orice maniera care încalca un drept de autor, brevet, marca comerciala sau alt drept de proprietate ale oricarei persoane; (vi) sa încarcati fisiere care contin un virus, viermi, troieni sau date corupte care pot afecta functionarea calculatorului sau a proprietatii altuia; (vii) colectati sau stocati informatii personale despre alte persoane, inclusiv adrese de e-mail; (viii) faceti reclama sau sa oferiti cumpararea sau vinderea de bunuri sau servicii în orice scop comercial, cu exceptia cazului în care mijlocul de comunicare pus la dispozitie de Site permite în mod specific astfel de comunicari si numai pentru categoria de servicii si/sau bunuri prevazuta explicit; (ix) va prezentati ca având o alta identitate în scopul de a însela ori induce în eroare alte persoane; (x) încalcati legile sau regulamentele în vigoare; (xi) accesati/utilizati Site-ul/ofertele în orice mod care ar putea dezactiva, suprasolicita sau afecta Site-ul/contractarea ori derularea ofertelor sau care ar duce la interferenta cu alta parte care utilizeaza si beneficiaza de Site/oferte; (xii) afisati, transmiteti, publicati, distribuiti sau sa difuzati materiale sau informatii pe care nu aveti dreptul de a le transmite potrivit legii sau unui contract ori unei relatii contractuale sau fiduciare (de mandat), cum ar fi de informatii privilegiate sau informatii confidentiale dezvaluite în cursul raporturilor de munca sau al executarii unui acord de confidentialitate; (xiii) alterati rezultatele de evaluare ori sistemul de evaluare a ofertantilor/Utilizatorilor prin autoevaluare sau alte procedee cu efect similar, precum evaluarea pozitiva a unui ofertant cu care aveti relatii de rudenie, de afiliere sau altele care presupun o decizie interesata; (xiv) încercati sa obtineti acces neautorizat la oricare dintre oferte, alte conturi, sisteme de computere sau retele conectate la Site/oferte prin hacking, spargere de parola sau prin orice alte mijloace.

4. jolilux.ro poate include legaturi (link-uri) catre Site-uri ale unor terte parti care sunt controlate si întretinute de catre alte persoane. Orice legatura catre/la alte Site-uri nu este o aprobare a acestora si declarati ca sunteti de acord ca jolilux.ro si oricare dintre firmele asociate cu jolilux.ro, inclusiv orice angajat, director sau administrator al lor, nu va fi tinut raspunzator pentru continutul sau disponibilitatea oricaruia dintre respectivele site-uri.

5. jolilux.ro si entitatile asociate cu jolilux.ro, inclusiv orice angajat, director sau administrator al acestora, nu vor fi raspunzatori pentru nici o pierdere directa, indirecta sau aferenta si pentru nici un fel de prejudicii (incluzând, fara a se limita la: pierderea afacerii sau oportunitatii, pierderea de date, venituri sau profituri de orice fel) decurgând din sau în legatura cu utilizarea Site-ului.

6. Prin utilizarea Site-ului, respectiv a interfetei tehnice de contractare a ofertelor, precum si prin achizitionarea bunurilor si serviciilor, Utilizatorul îsi exprima acordul sa despagubeasca si sa exonereze de raspundere jolilux.ro, si/sau firmele asociate cu jolilux.ro, inclusiv orice angajat, director sau administrator al lor, în legatura cu orice încalcare a acestui Contract pe care Utilizatorul o savârseste, ca si în legatura cu orice pretentie sau cerere împotriva jolilux.ro sau a oricaror firme asociate cu jolilux.ro, inclusiv a angajatilor, directorilor sau administratorilor acestora facuta de catre o terta parte si care decurge din utilizarea neconforma de catre Utilizator a Site-ului si/sau din transmiterea oricarui element de continut transmis prin intermediul jolilux.ro, incluzând, fara limitare, toate cererile, actiunile, procedurile, pierderile, daunele-interese, costurile, cheltuielile (inclusiv costurile rezonabile si cheltuieli legale), oricum ar fi suferite sau suportate de catre jolilux.ro sau de catre firmele asociate cu Site-ul.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos:

Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de catre clientii site-ului www.jolilux.ro for fi folosite exclusiv in scopul pentru care au fost furnizate, adica pentru procesare comenz, si nu vor fi nicidecum instrainate catre o terta parte. Informatiile personale minime necesare procesarii unei comenzi sunt: numele, prenumele, adresa de livrare/facturare, telefon, adresa de email. In cazul in care optezi sa beneficiezi de facilitatile oferite de site-ul nostru (stadiu comanda/livrare, istoric comenzi) si sa iti creezi un cont,  te sfatuim sa nu instrainezi datele de autentificare pe site (adresa de e-mail, parola). Daca din diverse motive doresti sa nu mai primesti anumite informatii, sa modifici anumite informatii personale furnizate anterior sau sa fii sters din baza noastra de date, te rugam sa ne trimiti un email la adresa contact@jolilux.ro.

Cu toate acestea, datele personale vor putea fi  transmise autoritatilor daca solicitarea acestora se justifica in baza legii.

Utilizatorul nu este obligat sa furnizeze aceste date, însa refuzul de a furniza datele va determina imposibilitatea efectuarii comenzii. Potrivit Legii nr. 677/2001, Utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. Aceste drepturi ale Utilizatorului pot fi exercitate prin informarea in scris a jolilux.ro, expediata pe adresa societatii.

jolilux.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderea sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

Pretul produselor

Toate preturile afisate pe site-ul www.jolilux.ro sunt exprimate in RON si contin conform prevederilor legale. Orice comanda plasata prin intermediul site-ului www.jolilux.ro, telefonic la numerele de pe site sau la adresa de e-mail contact@jolilux.ro, are valoare contractuala conform legislatiei in vigoare.

Indiferent de modalitatea aleasa de catre client pentru plasarea comenzii, el trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile de pe site, intelegand totodata valoarea contractuala a fiecarei comenzi efectuate.

“PRP” (sau denumit “RRP”, dupa caz) este un pret recomandat de revanzare al Bunului transmis direct de catre producator, cat si, dupa caz, prin intermediul distribuitorului, furnizorului, Vanzatorului, Pretul de Vanzare fiind stabilit in mod independent de catre Vanzator, in functie de propria sa politica comerciala. Scopul unic al aceste informatii este de a sprijini Cumparatorul/Clientul/Utilizatorul in decizia de cumparare a Bunului. Cumparatorul/Clientul/Utilizatorul intelege ca marcarea mai putin evidenta a acestei informatii nu este de natura de produca confuzie si ca, in luarea deciziei de cumparare a Bunului, Cumparatorul/Clientul/Utilizatorul trebuie sa aiba in vedere strict Pretul de Vanzare comunicat de catre Vanzator si solicitat de acesta din urma Cumparatorului/Clientului/Utilizatorului pentru Bunul comercializat.

“Pret Taiat” reprezinta pretul de referinta, respectiv cel mai scăzut preț practicat de catre Vanzator cel puțin în perioada ultimelor 30 de zile înainte de data aplicării reducerii de pret asupra Bunului. In conditiile legii, Pretul Taiat poate fi mentinut si in conditiile unei reduceri succesive, treptate. Pretul Taiat este valabil in limita stocului disponibil al Bunului/Serviciului.

“Pret de Vanzare” reprezinta contravaloarea Bunului, pretinsa si solicitata de catre Vanzator, Cumparatorului/Clientului/Utilizatorului, evidentiata corespunzator acestora in pagina de produs din Site, respectiv in eticheta de prezentare pentru produsele expuse in Showroom-uri. Vanzatorul poate afisa distinct, intr-un mod vizibil, cuantumul valoric al diferentei dintre Pretul de Vanzare si PRP si/sau diferenta valorica ori procentuala dintre Pretul de Vanzare si Pretul Taiat. Pretul de Vanzare este valabil in limita stocului disponibil al Bunului/Serviciului.

Livrarea produselor

Stim cat de important este pentru parinti ca produsele comandate sa ajunga repede acasa, pentru ca cei mici sa se bucure de ele. Indiferent de valoarea comenzii plasate, produsele vor ajunge la adresa aleasa de tine pentru ca am ales sa colaboram cu una dintre cele mai bune firme de curierat de pe piata din Romania.

Livrarea produselor comandate de pe site-ul www.jolilux.ro se efectueaza pe intreg teritoriul tarii, utilizand serviciile de curierat rapid Cargus Curier. In cazul in care nu te afli pe teritoriul Romaniei, dar iti doresti sa comanzi produsele pe care le comercializam, iti recomandam sa iei legatura cu un prieten sau cu o ruda de familie pentru ca livrarea produselor sa se faca la adresa respectivei persoane. Ulterior, persoana in cauza iti poate trimite produsele comandate, oriunde in lume.

Costul transportului pentru orice comanda sub 400 lei este de 19 lei/ comanda indiferent cate produse ai in cosul de cumparaturi. Daca comanzi produse ce cumulat au o valoarea peste 400 lei beneficiezi de transport gratuit oriunde in tara . fiecare produs poate fi vizualizat pe pagina de descriere a produsului in cauza, acesta fiind de 19 lei pentru produsele care valoreaza mai putin de 400 lei. Produsele care valoreaza mai mult de 400 de lei au transport gratuit.

Daca adresa de livrare aleasa se afla in afara ariei de livrare Cargus Curier, vei fi nevoit sa platesti o taxa suplimentara de 10 lei pentru ca produsele sa ajunga la adresa dorita. Astfel, daca in comanda respectiva se regasesc produse a caror valoare nu depaseste 400 de lei, taxa de transport va fi de 29 de lei, acesta fiind pretul maxim pe care il poti plati pentru transportul unei comenzi plasate pe siteul jolilux.ro si niciodata mai mult.

Livrarea produselor se face de luni pana vineri (sambata doar in orasele mari), exceptie facand sarbatorile legale, iar produsele ajung la destinatie in 24-48 de ore, in functie de ora la care a fost plasata comanda. Cargus Curier are momentan 6862 de localitati in Romania catre care livreaza in termen de 24 de ore conform contractului.

Inainte de livrare vei fi contactat (telefonci sau prin SMS)  de catre agentul Cargus curier pentru a fi informat legat de intervalul orar pentru livrare.

Daca, timp de 14 zile, curierul nu poate livra produsele din comanda plasata pe www.jolilux.ro din diverse motive, din vina ta, sau daca produsele nu vor fi ridicate de la centrul firmei de curierat, vei fi considerat raspunzator pentru plata cheltuielilor de transport dus-intors. 

Important: In cazul produselor personalizate, confectionate special pentru tine, termenele de livrare se pot prelungi. Consultantii nostri de vanzari te va anunta cu privire la termenul de livrare al produselor personalizate, acesta putand ajunge pana la 7 zile.

Politica de returnare

Conform legislatiei in vigoare (care poate fi accesata aici), poti sa returnezi produsele achizitionate de pe www.jolilux.ro, fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la livrarea produsului.

Potrivit Ordonantei de urgenta nr.34/2014 privind protectia consumatorior in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificare si completarea unor acte normative, in momentul in care hotarasti sa returnezi un produs, este esential sa ne anunti in scris printr-un mail trims la adresa retur@jolilux.ro.  Aceasta actiune se poate desfasura fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produselor.

Conform art. 10 lit. c din O.G. 130/2000 jolilux.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjerie intima, costume de baie, ciorapi si produse cosmetice desigilate. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

In cazul produselor comandate de pe www.jolilux.ro, returul se accepta in urmatoarele conditii:

 • returul trebuie sa se realizeze in maxim 14 zile de la primirea coletului
 • produsele nu trebuie sa prezinte forme de uzura
 • etichetele atasate produsului nu trebuie sa lipseasca, la fel si documentele insotitoare ale acestuia
 • costurile de transport pentru retur vor fi suportate de catre client
 • returnarea produselor se face doar prin intermediul firmelor de curierat rapid.
 • se recomanda returnarea produselor in ambalajul original  (in cazul in care ambalajul original nu mai exista sau este deteriorat, ne rezervam sa retin o parte din suma ce trebuie returnata)

In cazul in care produsul pe care doresti sa il returnezi este deteriorat sau prezinte semne de utilizare, jolilux.ro isi rezerva dreptul de a refuza primirea produsului daca acesta este deteriorat sau de a diminua suma restiuita in conformitate cu starea produsului.

Rambursarea contravalorii produsului se efectueaza in maxim 14 de zile de la primirea returului. Rambursarea banilor se poate face doar intr-un cont bancar furnizat de catre client.

In cazul in care ai platit o taxa de transport atunci cand ai primit coletul, contravaloarea acesteia nu se returneaza cu exceptia situatiilor prevazute de lege asa cum este de exemplu situatia in care produsul a fost neconform.

Atentie:

Produsele de lenjerie intima asa cum sunt acestea prevazute de legislatia in vigoare nu pot face obiectul unui retur din motive de igiena.

Produsele executate la comanda speciala nu pot face obiectul unui retur.

Pentru orice informatie legate de returnarea produselor va stam la dispozitie la numarul de telefon 0768.958.800 sau la adresa de email retur@jolilux.ro

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului jolilux.ro este voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni:

Toate mesajele pe care le vei primi de la jolilux.ro sunt ca urmare a abonarii tale la newsletter, iar intregul continut al mesajului se afla in proprietatea jolilux.ro fiind astfel guvernat de aceleasi reguli ca si site-ul. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, iar tu vei avea oricand posibilitatea de a te dezabona urmand instructiunile din partea de jos a mesajului primit.

Trimiterea de catre abonati la newsletter catre o terta parte a informatilor comerciale primite de la jolilux.ro este permisa doar cu asumarea deplina a raspunderii de catre abonati. Mesajele primite pe o astfel de cale nu sunt considerate a fi comunicari comerciale directe de la jolilux.ro si ca atare nu sunt supuse legii comertului electronic

Functionarea site-ului

Dat fiind faptul ca site-ul este gazduit de serverele unei terte parti, nu vom putea fi facuti responsabili pentru eventualele erori de functionare indiferent de natura lor. Totodata jolilux.ro nu raspunde de continutul sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul jolilux.ro.

Comentariile utilizatorilor pe jolilux.ro  

Utilizatorii care plaseaza pe site comentarii referitor la produsele comercializate o vor face pe propria raspundere si vor garanta ca au toate drepturile asupra continutului publicat.

jolilux.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen sau calomnios.

jolilux.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site. Orice comentariu plasat de catre utilizatori pe site echivaleaza cu acordarea catre jolilux.ro a dreptului nelimitat, gratuit, irevocabil si netransmisibil de a modifica, reproduce sau adapta sub orice forma continutul fara nici un fel de instiintare.

Raspunderi asumate

jolilux.ro nu este responsabil de nelivrarea la timp a produselor atata timp cat intarzierea este datorata unei terte parti.

jolilux.ro nu garanteaza in nici un fel continutul si functionarea site-ului. Descrierile si imaginile aflate pe site sunt cu titlu informativ iar societatea noastra nu garanteaza eventualele erori, lipsuri sau alte aspecte prezente pe site care pot duce la o percepere relativ diferita de realitate a produselor (nuante produs, texturi material etc.). Totusi echipa noastra incearca continuu sa va ofere cat mai multe detalii concludente despre produse si poze de calitate superioara astfel incat sa va puteti forma o parere cat mai pertinenta despre fiecare produs.

jolilux.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul site-ului.

Ambalarea produselor in vederea expedierii acestora catre client se va face de asa natura incat produsul sa nu se deterioreze la transport. jolilux.ro se degreveaza de orice raspundere cu privire la integritatea produsului in momentul in care il preda reprezentantului firmei de curierat, iar acesta il preia considerand ca ambalarea este corespunzatoare.

In cazul in care produsul va fi livrat de catre reprezentantul firmei de curierat catre client, iar acesta il accepta ca atare, se considera ca predarea produsului a fost facuta in stare buna. Acest aspect se refera la chestiuni vizibile (ex. produs vizibil deteriorat datorita manevrarii gresite a ambalajului etc.) si nu cu privire la aspecte ce pot fi constatate doar ulterior odata cu incercarea de a folosi produsul respectiv. Totodata dorim sa precizam ca ambalajul (cutiile de carton) au menirea de a proteja produsele, iar julirea sau murdarirea acestuia nu inseamna ca produsul este afectat.

Datorita numarului mare de produse este imposibila o actualizare zilnica a stocului, ca urmare este posibila ca un produs ce figureaza pe stoc sa nu fie disponibil fizic. In cazul unei astfel de situatii veti fi intotdeauna anuntati telefonic.

Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul fictiv si pretul derizoriu:

1. Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.

2. De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de aplicatia noastra informatica. In aceasta situatie Jolilux.ro nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata in termeni legali.

Preturile de pe site ale produselor si a transportului pot fi modificate oricand fara o instiintare prealabila, insa aceste modificari nu se vor aplica comenzilor deja confirmate dar nelivrate.

Imposibilitatea confirmarii telefonice a comenzii duce la anularea ei automata intr-un interval de maxim 5 zile.

In situatia ivirii unei erori in redactarea pretului sau a unei alte informatii legate de un produs, clientii care au comandat respectivul produs vor fi notificati referitor la eroare, iar in cazul in care nu sunt de acord cu modificarile aduse comanda va fi anulata.

In cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor, jolilux.ro se face responsabil fata de client doar cu valoarea sumei achitate de acesta pentru comanda efectuata. Garantiile oferite pentru produsele de pe site sunt garantiile oferite de catre importator/producator.

jolilux.ro nu raspunde de mailurile si continutul acestora pe care utilizatorii site-ului le trimit catre terte persoane folosindu-se de facilitatile oferite de acest site (ex. recomanda unui prieten etc)

Garantii

Produsele achizitionate de pe www.jolilux.ro dispun de garantie in conformitate cu certificatul de garantie aferent fiecarui produs in cauza. Persoana care asigura garantia este persoana juridica mentionata pe certificatul de garantie al produsului si anume producatorul sau importatorul.

Certificatul de garantie se gaseste in coletul pe care il primesti sau sub nota de transport lipita pe cutie (plicul transparent in care se gasesc informatiile referitoare la expeditor si receptor). In cazul in care ai verificat in aceste locuri si Certificatul de garantie lipseste, iti recomandam sa apelezi numerul de telefon  0768.958.900,  iar consultantii nostri vor emite un nou certificat. Ulterior, vei primi Certificatul de garantie pe email. 

Ca si client jolilux.ro, pentru a beneficia de garantia produselor comandate, trebuie sa:

 • comanzi produsul in cauza de pe www.jolilux.ro si sa il utilizezi in scopul pentru care a fost creat
 • respecti instructiunile de utilizare din manualul de utilizare
 • pastrezi Certificatul de garantie si factura fiscala aferenta comenzii
 • pastrezi ambalajul original al produsului si toate accesoriile primite
 • sa livrezi produsul in cauza in cutia originala, impreuna cu accesoriile primite la adresa mentionata pe Certificatul de garantie sau comunicata de catre persoana de legatura.   

Important: Costurile de livrare in cazul unui produs avariat sunt suportate de catre client.

Poti pierde garantia produselor comandate daca: 

 • provoci avarii sau deteriorari mecanice produselor
 • daca produse sunt expuse excesiv la radiatiile solare, motiv pentru care nu mai functioneaza normal
 • aduci modificari sau interventii neautorizate produselor comandate
 • produsele se deterioreaza ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare
 • produsele se deterioreaza ca urmare a transportului, manipularii sau instalarii gresite
 • produsele sunt distruse prin lovire
 • marcajul cu modelul sau seria produsului sunt distruse de catre tine
 • produsul a fost avariat sau distrus prin inundare, incendiere, expunere la soare sau descarcari electrice
 • circuitele interne ale produselor sunt distruse din cauza socurilor
 • perioada in care Certificatul de garantie al produsului este valabil, expira sau se incheie.

In ceea ce priveste legislatia in vigoare, referitoare la garantia produselor comandate, toate prevederile mentionate sunt respectate de catre www.jolilux.ro. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in vigoare.

Garantie produselor difera in functie de categoria de produs si se refera la perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea  producatorului/importatorului.

Garantia unui produs este valabila atata timp cat produsul a fost utilizat conform instructiunilor de folosire ce i-au fost remise de catre comerciant odata cu produsul si la care este indreptatit conform  OG21/1992 (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare. Aceste documente vor fi remise doar pentru produse cu folosinta indelungata.

Pentru produsele cu folosinta indelungata produselor li se ofera o grantie de conformitate de 2 ani. In cadrul acestui termen producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Reparatiile se vor efectua in maxim 15 zile de la comunicare.

Garantia de conformitate face referire la caracteristicile produsului conform caracteristicilor de pe site.

Dispozitii finale

Nevaliditatea sau nulitatea uneia dintre clauzele expuse anterior nu atrage dupa sine anularea valabilitatii intregului contract. Cumpararea de produse de pe acest site echivaleaza cu acordul asupra termenilor si conditilor expuse anterior si are valoare contractuala.

Oferta cea mai buna

Ai gasit un produs mai ieftin pe alt site? Arata-ne unde si vom cauta solutii pentru a iti oferii acelasi pret + alte beneficii.

Pentru a putea oferi un pret mai mic decat pe site, consultantii nostri de vanzari au nevoie sa justifice modificarea de pret prin furnizarea unui link catre un site ce afiseaza acelasi produs la un pret diferit. Pretul mai mic trebuie sa fie pentru exact acelasi produs (nu colectii mai vechi la care difera doar culoarea dar care beneficiaza automat de reducere). Fara o astfel de dovada consultantii nostri de vanzari nu sunt indreptatiti sa modifice pretul oficial de pe site.

Oferta nu se aplica pentru toate produsele pe motiv ca preturile de achizitie a acestor articole difera de la comerciant la comerciant in functie de numarul de bucati comandate odata de la importator. Intr-o astfel de situatie exista posibilitatea sa nu iti putem oferi un pret mai bun.

jolilux.ro isi rezerva dreptul de a selecta articolele carora li se aplica conditiile de mai sus.

Intreaba mai multe despre aceasta oferta la numerul de telefon 0768.958.800

NULITATI

1. Daca oricare din clauzele acestui Contract va fi declarata de o instanta competenta ca invalida, ilegala sau inaplicabila din orice motiv, respectiva clauza (orice termen/conditie) va fi înlaturat(a) iar restul clauzelor (termenilor si conditiilor) vor ramâne în vigoare, continuând sa produca efecte, fiind obligatorii si executorii. În cazul unei astfel de nulitati, clauzele, termenii si/sau conditiile anulate vor fi înlocuiti/înlocuite cu altii/altele adecvate în termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la data la care hotarârea judecatoreasca de declarare a nulitatii are efect juridic.

 

LEGEA APLICABILA & INSTANTA DE JUDECATA

1. Acest Contract va fi guvernat de si interpretat în conformitate cu legile din România, iar orice dispute sau litigii dintre parti în legatura cu acesta vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Ilfov, România.

 

Atentie!  Din termenii si conditiile siteului jolilux.ro face parte si sectiunea intrebari frecvente pe care o puteti consulta aici: intrebari frecvente